Skip to content

About me

Het gezicht van Focus On Your Brand is Nancy Jaspers uit Pijnacker, getrouwd, moeder van 2 kinderen en jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs. Creativiteit, adviseren, de helpende hand uitsteken en tot de kern weten te komen is daardoor niets nieuws.

Naast een fulltime baan was Nancy in het weekend altijd op het strand of in het bos te vinden om families op de gevoelige plaat vast te leggen. Toch kriebelde het om meer te doen dan alleen fotografie.

Focus On Your Brand is ontstaan uit de wens van Nancy om haar passies te delen met anderen. Haar liefde voor de wereld mooier willen maken, mensen helpen en haar creativiteit te delen zijn de pijlers waarop Focus on your brand gestoeld is.

Haar levensmotto is ‘Good vibes only’ en dat, gepaard met een grote glimlach, is ook precies het gevoel dat zij wil uitstralen naar haar – en uw – klanten.

Onder het genot van een kopje koffie of een colaatje met elkaar kennismaken? Leuk!

Laat een berichtje achter en Nancy neemt contact met je op.

Let's meet!

Geïnteresseerd? Of wil je eerst kennismaken met koffie, cola of een wijntje? Gezellig, let’s meet!

Shopping cart

×

Kan ik je helpen?

Klik op mijn naam hieronder en ik help je graag verder via WhatsApp. Gezellig! Toch liever mailen, stuur een berichtje naar nancy@u81232p207684.web0159.zxcs-klant.nl

×